VOORBEELDEN VAN JOURNALISTIEK WERK

Redacteur voor Uitblinkers, magazine van vereniging Wij Gastvrij: achtergrondverhalen, vaste rubriek.

Achtergrondartikel over intimiteit en seksualiteit in het verpleeghuis, aan de hand van diverse interviews en een lezing.

Tekstschrijver voor magazine Exclusief en voor andere media van Sligro: productverhalen, bedrijfsreportages, interviews, folderteksten.

Achtergrondverhaal over kruiden en specerijen: herkomst, toepassingen, wetenswaardigheden. Meer werk voor Sligro vindt u o.a. hier en hier.

Auteur van vaste rubrieken voor de extra katernen van regionale kranten zoals de Gelderlander: ‘Zo doen wij dat’, ‘Mijn geld & ik’, ‘Solo’ en ‘Mijn Mancave’ (hierboven).

Journalist voor De Ondernemer, katern bij de regiokranten van De Persgroep. Rubrieken zoals ‘Scale-up’ en ‘Gelukt!’ (hierboven).

Journalist en eindredacteur voor Gastvrije Zorg (en voorlopers Food Hospitality en Grootkeuken): interviews, reportages, columns, nieuwsbrieven, webteksten.

Interview met Jan Slagter, over het Ben Oude NijHuis.

Meer werk voor Gastvrije Zorg (ook branded content) vindt u o.a. hier en hier.

VOORBEELDEN PUBLIC RELATIONS

Public relations voor Tango Academy International (TAI): persberichten, flyer (hierboven).

Public relations voor Learning Horse: o.a. persberichten (zie boven).

VOORBEELDEN EINDREDACTIE EN HOOFDREDACTIE

Eindredacteur voor vakblad Zorginstellingen.

Hoofdredacteur van KOOKstudio-etc. Redactionele inhoud bepalen, artikelen schrijven, beeld kiezen, website bijhouden, nieuwsbrieven maken, eindredactie.

Inhoudsopgave gemaakt en voorwoord geschreven.